reede, juuli 8

Kuidas mootorrattur magab?

Raadiost enam muud ei kuule, et Bikerfest ja Treff ja misiganes. Yritasimegi siis ette kujutada, kuidas yx siuke asi peax välja nägema. Et istuvad oma tsiklite seljas ja kogunevad gruppidesse, õllepudelid käes, yritades siis mootorimyrinast yle vestlust arendada. Mille peale Madis hakkas kõva häälega naerma, et mis vestlust. Nujah. Ma ise nii radikaalne ei ole. Aga lahe oli ette kujutada kyll, mismoodis 100 tyypi tsiklitega mingil platsil ringi aerutab, gruppidesse koguneb ja jälle laiali liigub.
Aga mismoodi tsiklimees magab?
Variant 1: nagu hobune. Toetab oma ´tugijala´ maha, laseb pea rinnale rippu ja... nii nunnu ;). See sobib rohkem nagu loneritele.
Variant 2: esimene mees laseb ennast vastu puud, teiene toetub vastu teda jne. Moodustub selline pikk soe ja sõbralik norskav rivi. See moodus on loomulikult mõeldud karjalist ühiselu vormi harrastavatele ratturitele.
Ja siis me mõtlesime, et peax öösel neid friike vaatama minema... et kuidas nad siis ikka magavad....

4 Comments:

Blogger Krafinna said...

Ja kuidas nad siis magavad? :D

5:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Magavad nagu ikka tavalised inimesed, üldjuhul silmad kinni ja norsates. Siin üks stiilinäide: http://www.motolist.ee/liikmed/image.php?iid=64

9:10 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Ja paar stiilinäidet veel ;)
http://www.motolist.ee/gallery/Bikerfest-2005/acm
http://www.motolist.ee/gallery/Bikerfest-2005/acp
http://www.pilt.ee/photo/490771/10636806/
:p

9:19 AM  
Blogger Pahainimene said...

heh - peaaegu. Aga, ma ei saanud mitte märkamata jätta, et mõned neist olid oma tsiklitest eraldunud.. kunagi keegi kyll kinnitas mulle, et tsiklist ja tema riist on nagu tigu oma karbiga ;)

9:27 AM  

Postita kommentaar

<< Home